BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Monday, January 10, 2011

all about taekwondo

assalamualaikum..

date: 8 jan 2010
place: FSC, IIUM Gombak
event: inter IIUM.
*still sakit2 badan lagi*








Monday, December 27, 2010

what should i do?








When I let you go one step further, my eyes overflow with tears
When you walk away one step further, more tears are falling
As you move away to a place where I can’t reach you, even if I reach out my hand
I can’t catch you, I can only cry
What should I do? What should I do? You’re leaving
What should I do? What should I do? You’re leaving me
I love you, I love you, I cry out to you
But you can’t hear me, because I am only shouting in my heart
All day long I try to forget you, but I think of you again
All day long I try to say goodbye, but I think of you
Although you went to a place where I can’t hold you, even if my hand reaches out for you
I can’t find you, I can only cry
What should I do? What should I do? I can only see you
What should I do? What should I do? I love you only
I am sorry, I am sorry, can you hear me?
Please come back to me, if it’s not you, I can’t go on
What should I do? What should I do? I only have you
What should I do? What should I do? You’re leaving
What should I do? What should I do? You’re leaving me alone
I love you, I love you, I cry out to you
But you can’t hear me because I am only shouting in my heart

bila kamu2 semua baca lirik nie,,apekah di fikiran kamu??

hmm,.may be this song is related to my life..or may be its juz my illusion..

but still,what should i do?
should i make a move or  just let it be??
oh ALLAH,what should i do??
i'm tired to think about this...sometimes,its make me going mad..
please  give some clue..

Tuesday, November 30, 2010


Assalamualaikum...
29/11/2010..wah,penat nya la berjogging dalam hujan. rase macam orang tak berapa nak betul je bila jogging tgh hujan tu..sebab nye..kami sume nk KURUS..so,kitaorang pun tak kesah jog macam orang gila.semua nie, cik yaya zamimi punya idea la, abes je kelas biology, kitaorg pun plan la nak jog,,da siap2 pakai sport attire,jeng3..buka tingkap and tgk hujan mencurah ke bumi..wah,punah harapan nak jog..aku pun mesej la yaya,.."ya,ujan la..nk jog ke"..sebab azam yang kuat,cewah...kitaorang pun terus kan je niat murni tu..huhu.. penat gila kot, macam2 tempat kitaorang pusing.. da tak kesah da dengan students yang menyemak.. semua ni sebab,aku kena turunkan 5kg dalam 2 bulan = secret resepi..bukan nya ak nak sangat resepi tu, tapi sebab,aku betul2 nak turunkan berat badan..wish me LUCK~~ hmm..ha,tengok la gambor2 kitaorg..





dekat dlm lif kc

say "ho" munie

penat seyh

yaya bajet

cik sheila

munnn

aku yang kuat

krete sape la tu,




Tuesday, November 23, 2010

jgn tdo lg k!!

entry nie sgt2 special tuk kwn ak aka claz mate ak....:P

tersebut la al kisah nye..klaz pkul 2-4...mdm sibuk mngajor kt dpn,,yg kteorg nie sbuk tgk jam,,lmbat nye la nk pkul 4...mdm sgt energetik n mngajor dgn pnuh dedikasi nye...muke kteorg da mcm ape da,,klaz dr pg kul 8, smpai ke ptg..mne nk lrat nye..tu x msk replacement klaz mlm plak...hmm..
ade la sorang hamba ALLAH nie,,yg duk sblah ak..da x thn sgt da mngantuk nye..
mule2 suh ak cucuk2 tgn dia dgn pnsil,,adui,,kcian kot tgk dia..da trsenguk2..da mcm kpale ayam da ak tgk...
ak cucuk pkai pnsil pun da x lot da,,da kbal sgt..ak pun suh la kwn sblah lg cubit2 plak tgn dia...mkin d cubit, mkin sdp je si HAMBA ALLAH nie  lena..adui..x thn da tgk dia mcm tu...

ttbe je,dtg 1 idea dlm pale ak..jeng3...ak tarik nafas pnjang2..pastu dkt kn pale ak kt dia..
pastu..... "LIPAS"..ha,,trus trkejut HAMBA ALLAH nie..hahhahah..ak punye la cover gelak..
tgk muke dia yg terkejut lg,dgn mdm kt dpn lg...adui,,btl2 thn gelak..skit perut kot..nk je ak snap pic dia time tu..syes,niat ak cume 1,,x mo dia tdo,n juz nk tlg dia...

punye la benggang nye dia kt ak...siap kne tumbuk lg..sakit kot...hmm,,tu je jln nye nk  kjutkn dia... SBB dia mmg pnakut gler dgn LIPAS,,klu LIPAS tu da mati pun,,dia jerit mcm org gler...so,tu la ak dpt idea "baik" tu..heheh...btw,,sorry k..nxt time,jgn tdo lg k..:P



Sunday, November 21, 2010

lme nye x on9..

entry nie,mmg nk cter npe ak lme x on9....khas buat kwn2 ak yg da bising (prasan je lbh sbnrnye)..
mmg klu nk ikut kn ak mm jrg on9 da skrng..blog pun da la bru buat pastu x update plak...
actually byk bnde yg mlanda idup ak sjak 2 mnjak nie..nk kata (bad luck) mcm dosa plak..tp lbh krg nye mcm tu la..dr kisah peribadi smpai la ke kisah harian ak..ak rse mcm sumthing je..
kisah pribadi x leh la nk cter kt sini kn,tp nk dpt tnteram hati tu mmg payah je sknrg nie..tp alhamdulillah, mslah hati dpt d kwal..mmg susah,tdur brtemankn air mata..x sngka jugak,,ak yg kras nie pun lembik jugak akhir nye..n sgt la lembik ble bab2 hati nie...thx pd kwn2 yg byk kasi nshat n yg menegur ak,,thx korang..mmg SAHABAT tu sgt pnting..thx geng2 skalian....

back to my topic..npe lme x on9?? 1st ly sbb nye xde internet da kat umah,ayh ak da potong streamyx,,sume nye gara2 adik ak yg men game sampai x igt dunie,,nk kata igt akhirat pun tak jugak..wahai adik ku ble la ko nk insaf kn????1 persoalan yg ak pun x dpt nk jwb....

2nd reason,,ak skrng nie "BUSY" mngalahkan PM da.. may be ak x pandai nak manage time ak sendiri kot..dats y jd klam kabut idup ak...sume nye gara2 EAP..mule2 ak da la wat 1 tjuk nie..tu pun dgn brtebal muke tnye kt senior nie..dia reply msg ak,mcm x mo reply je..ok,fine,xpe la..org bz n ak nie plak juz junior yg ske mnyebuk..hmm,,btw,thx kat senior ak nie,at least dia reply jgak kn..tp jgn rsau whai senior ku..ak x ambik pun tjuk ko tu...las nye..muncul la sorang HAMBA ALLAH nie..org yg sgt2 membantu ak..org yg jd pyumbang dlm flow hidup ak..hmm..syukur sgt,dia tlg bg idea kat ak..n ALHAMDULILLAH idea dia ak pkai n bncang dgn madam...thx a lot SUNBAE..thx sgt..:)..anda sgt bermakna..hehehe

n the last reason ak jrg on9,sprti yg sdia mklum,,ak mmg bru lg dlm blog nie..n actually ak terlupa ak ade blog sndiri..kuang3..tu la psl ak x update..sory ye frenz...

dats all kot..insyaALLAH,klu ade ksempatan n ade mse terluang..ak akn update lg k..:)..
thx pd kwn2 n pd SUNBAE yg memberi idea..n pd ALLAH yg membenarkan ak hidup lg smpai saat ini..tq ALLAH..




Wednesday, November 3, 2010

my 2nd time date with mr rat..

                                                                  Assalamualaikum...   

sperti yg da djnji kn oleh sir bio ak..maka,tbe la ari untuk ak mm 'BEDAH' mr RAT..mmg x bleh bla,msk2 lab,kami(2nd year) yg 8 org sesat klaz,yg mnumpang ke 1st year la yg plg smngat skali..
wah,,msk2 trus pkai lab kot,trus jd mcm batak jap..hahah..da lme x msk lab bio la katakan...
da siap2 get redy dgn hp(tuk ambk gmbor mr rat n mrs rat)..mmg sgt smngat..


jeng3...stibenye tikus2 tu ke lab kami...wah..mule la mcm2 bnyi pun dgr..ahhahaha...
biase la tu,da nme pun pompan kn,mst la mlut pun bnyi gak..huhu..


d pndek kn crite,,maka proses2 mmbedah tikus pun brjln sperti biase...
of kos la sir bg explanation dlu kn,,x kn la pkr sgt kte org nk wat trus..
mmg best gler,,wat kata cik yaya "TERBAIK DR LADANG"..btl x yaya??
syok abes la..dgn bro lab tlg gak men teka2 organ dlm tkus tu..
muke rock,,tp ati baik..nasib baek la bro lab tu ade,,bleh la tlg kteorg explore tikus2 tu,,ape2 pun THX bro lab!!!maka,,kami nye experiment pun "SUCCESS2"~~..juz trachea je yg prob cket..hehhe..


my second date with mr rat sgt la hepy..ak pun da x tau nk mngarut pe lg..



di saat tnggu kmunculan tikus
opss,,blur la plak..

subbahanallah...cntik nye la ciptaan ALLAH..
nie la mr rat ak..








~~truja kot~~

Tuesday, November 2, 2010

~~~sem 5~~~

klu kwn2 poli ak ckp.."hawa,cpt gler ko sem 5,,klu kteorg da nk grad da time tu..." ak pun senyap je la...ape nk ckp lg...huhu...wah...sem nie mmg agk pack la bg ak...


mmg klu sem lps2 ak bleh je lepak2,,g trening dgn sesuka suki..mcm enjoy la gak...


tp...naik sem 5 nie,,mmg trase tensen nye..dgn 3 core+ui+eap...tu pun ak da pening2,tdo pun awl,,bdn pun ltih..awat la jd lagu nie???


hmm..eap???ak nk wat tjuk pe eh? rumate ak pun tgh pk gak...syesly,,kteorg lost..wuawuawua :((..


stil dlm proses mncri tjuk lgi..arap la dpt tjuk n isi nye ASAP!!!!..